Algemene voorwaarden Groothandel

 


Inschrijvingsvoorwaarden

 

Voor inschrijving op basis van grootverbruik bij Piece of Cake word gekeken naar de volgende criteria:

- De klant dient bij de Kamer van Koophandel ingeschreven te zijn met een taart-gerelateerd bedrijf (bakken, decoreren, workshops, verkoop van gerelateerde producten). Voor klanten die niet zijn ingeschreven met een taart-gerelateerd bedrijf heeft Piece of Cake een aparte projectinschrijving waaraan een minimum inkoopbedrag gekoppeld is.
- De klant dient in bezit te zijn van een geldig BTW-nummer.
- Piece of Cake behoudt zich het recht naar een werkende website te vragen en deze te beoordelen of bovenstaande criteria duidelijk naar voren komen.

Levering

Aankopen gekocht in de winkel van Piece of Cake dienen direct betaald en door de klant zelf direct meegenomen te worden. Aankopen geplaatst d.m.v. bestelling trachten wij binnen 5 werkdagen te leveren met een maximale levertijd van 15 werkdagen. Wanneer blijkt dat dit niet haalbaar is wordt de klant z.s.m. op de hoogte gesteld. De klant heeft de keuze in te stemmen met een nieuwe leveringstermijn of om zijn of haar bestelling te annuleren.

De verzendkosten zoals vermeld op deze site zijn gebaseerd op bestelling voor particulieren, voor bedrijven (of grootverbruikklanten) gelden andere verzendkosten. Deze verzendkosten worden na bestelling in je factuur opgenomen en na akkoord verwerkt. Voor eventuele verzending naar het buitenland gelden andere tarieven. Wij verzoeken je in voorkomende gevallen hierover contact met ons op te nemen.

Piece of Cake behoudt zich het recht zelf te bepalen op wat voor manier de bestelling te verzenden. Dit kan betekenen dat je bestelling in meerdere pakketten wordt verzonden, in dit geval zullen de pakketten wel dezelfde verzenddatum hebben tenzij dit van te voren anders is besproken met de klant.

De door Piece of Cake opgenomen artikelen in de webwinkel zijn artikelen voor onze particuliere klanten. Voor onze grootverbruikklanten is de website een richtlijn qua assortiment en prijslijst. Het kan dus voorkomen dat vermelde artikelen als leverbaar staan, maar dat een of meerdere van de door jou bestelde artikelen niet of niet voldoende op voorraad zijn voor grootverbruikklanten. In dit geval behoudt Piece of Cake zich het recht deze producten niet aan je te leveren en zullen wij dit aan je melden via onze bevestiging.
Prijzen

Alle prijzen en tarieven op de website zijn in Euro’s en inclusief BTW, tenzij anders vermeld. Wij hebben bij het samenstellen van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen en de vermelde prijzen zijn nauwgezet bepaald en ingebracht. Niettemin behouden wij ons het recht voor om prijzen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving vooraf aan te passen. Indien wij een bestelling ontvangen met daarop een of meer onjuiste prijzen, dan zullen wij contact met je opnemen, om in gezamenlijk overleg de order aan te passen dan wel geheel of gedeeltelijk te annuleren

Retourneren

Wij gaan ervan uit dat de zendingen je in uitstekende staat zullen bereiken. Mocht er met de inhoud van het pakket iets mis zijn gegaan, verzoeken wij je contact met ons op te nemen via e-mail (info@pieceofcake.nl) of telefoon (dinsdag t/m zaterdag van 09:30 tot 17:00) via nummer 0299-427522.
Piece of Cake accepteert retourzendingen, mits van te voren schriftelijk overeengekomen en binnen 7 werkdagen na aflevering teruggestuurd, vergezeld van de originele pakbon en in de originele verpakking, uitsluitend indien elk artikel in oorspronkelijke, onbeschadigde en ongebruikte staat is. Piece of Cake zal het te crediteren bedrag retour storten binnen 30 dagen. Reeds gemaakte verzendkosten retourneren wij uitsluitend als de gehele bestelling teruggenomen wordt.
Piece of Cake accepteert geen retourzendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. De kosten voor de retourzending dien je zelf te betalen. Ook draag je zelf het risico van retourzending.
Retours en klachten dienen binnen 24 uur na ontvangst van het pakket bij Piece of Cake gemeld te worden. Hierna heb je 7 dagen de tijd om het pakket te retourneren volgens de bovenstaande regels en aanwijzingen.

Betalen & Veiligheid

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor onze dienstverlening. Je rekeningnummer, e-mail adres en adresgegevens worden uitsluitend gebruikt t.b.v. de verzendingen en eventueel het op de hoogte houden van onze klanten betreffende acties en bijzonderheden aangaande de winkel en de webshop van Piece of Cake. Je gegevens zullen door ons niet aan derden worden verstrekt.
Bestellingen via de website dienen, tenzij anders overeengekomen, vooraf betaald te worden. Aankopen gekocht in de winkel van Piece of Cake dienen (zoals voorgaand al vermeld) direct ter plaatse betaald te worden.
In het geval van een nog openstaande factuur, wordt een nieuw geplaatste bestelling niet in behandeling genomen.

Garantie

Behalve eventuele fabrieksgarantie, wordt er voor geleverde producten geen garantie gegeven, tenzij dit anders is overeen gekomen. Alle garantieverplichting komt te vervallen wanneer de klant het product voor andere dan de beoogde doeleinden heeft gebruikt, wanneer de klant het product verkeerd heeft onderhouden of wanneer de klant zelf wijzigingen en/of aanpassingen heeft aangebracht aan het product.

Beëindiging overeenkomst

Piece of Cake behoudt zich het recht voor om de overeenkomst met de klant zonder rechterlijke tussenkomst te beëindigen. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer de klant betalingsverplichtingen niet nakomt, in staat van faillissement verkeerd, o.i.d. Bij beëindiging van overeenkomst blijven alle openstaande vorderingen door Piece of Cake opeisbaar.

Onze gegevens:
Piece of Cake
Plantsoenstraat 15
1441 CW Purmerend
telefoon 0299-427522
IBAN: NL17INGB0002915437 t.n.v. Piece of Cake, Purmerend
BIC: INGBNL2A
BTW nummer NL807781253B01
KvK Amsterdam 35030662

 

 

Share a piece

Recensies

Irene Yousfi uit Amsterdam Z.O.

Zoals altijd uitstekend verzorgd en zeer snel bezorgd. Gelukkig want mijn dochter, die altijd kort in Nederland is, neemt haar bestelling in de koffer mee naar Frankrijk.

Lees meer
  • Nieuws & Info

    Tips en Trucs

    Regelmatig horen wij van klanten dat ze bepaalde decoratiemiddelen liever niet gebruiken omdat ze…

    Tips en TrucsLees meer
  • .

     .

Contact

 

Piece of Cake
Plantsoenstraat 15
1441 CW Purmerend
IBAN: NL17INGB0002915437 t.n.v. Piece of Cake, Purmerend
BIC: INGBNL2A
BTW-nummer NL807781253B01
KvK Amsterdam 35030662

 

Klantenservice

Bestellingen geplaatst en betaald voor 15.00 uur van dinsdag t.m. zaterdag worden binnen 2 werkdagen verzonden.

Heb je een vraag over onze website, winkel of groothandel? Of heb je een vraag over een product dat je bij ons hebt gekocht? Neem dan gerust contact met ons op via info@pieceofcake.nl. Wij helpen je graag!

Over ons

Wij zijn Aaf en Eva en in september 1999 zijn we deze winkel begonnen. Piece of Cake is een winkel die gespecialiseerd is in alles wat je nodig hebt om te bakken en te versieren.

2018 Copyright Piece of Cake | Algemene voorwaarden| Privacy statementDesign