De winkel

   

 

 

De winkel is geopend van dinsdag t/m zaterdag.

Openingstijden:

Maandag gesloten

Dinsdag 9.30 - 17.30

Woensdag 9.30 - 17.30

Donderdag 9.30 - 17.30

Vrijdag 9.30 -17.30

Zaterdag 9.30 - 17.00 

 

Je kunt het zo gek niet bedenken op het gebied van taart decoreren of Piece of Cake verkoopt het wel.

Bakblikken
Bakblikken in allerlei soorten en maten: ronde, vierkante en fantasievormen.

Decoratie
Daarnaast allerlei soorten decoratiemateriaal, zoals kaarsjes, bruidsparen, suikerpasta, de lekkerste Zeelandia marsepein, kleurstoffen voor levensmiddelen en suikerfiguurtjes. Verder speciale hulpmiddelen om je taart te decoreren; denk daarbij aan keukenhulpjes, spuitmondjes, spuitzakken, uitstekers en modelling tools. Voor de presentatie hebben wij verschillende standaards en cakeboards. En je hoeft niet alles zelf te verzinnen, we hebben ook leuke boeken en boekjes met voorbeelden van decoraties en stap-voor-stap begeleiding bij het bakken, vullen en versieren van je eigen taart.

Andere artikelen
Behalve materialen voor taarten verkopen wij ook veel heerlijke cake- en taartmixen.

Verhuur
Taartvormen zijn niet goedkoop. En zeker niet als je een speciale vorm nodig hebt, zoals bijvoorbeeld Winnie de Pooh of Mickey Mouse, of een heel groot blik (voor feesten of partijen). Daarom hebben wij ook een hele serie bakblikken in de verhuur. De kosten van het huren varieren tussen 2,50 en 3,50 euro, afhankelijk van het soort bakblik dat je wilt huren. De borgsom varieert tussen de 25 en 50 euro. Daarnaast verhuren wij ook diverse taartstandaards voor o.a. bruidstaarten: met drie etages, drie tot vijf etages en een met zeven etages. De huurprijs is 10 euro voor 3 dagen (een dag halen, een dag gebruiken, een dag terugbrengen) met een borg van 200 euro.

Share a piece

Workshop

Workshop en Cursus

Heb jij zin in een leuke workshop of cursus? Kun je geen workshop of cursus vinden in wat jij graag wilt leren? Wij geven workshops op maat: dat wil zeggen dat we een afspraak maken voor wat jij wi…
Meer workshops

Recensies

Nel Bien uit Volendam

Bevalt heel goed Snelle levertijden

Lees meer
  • Groothandel

    Heb je een bedrijf in de taartdecoratie branche en heb je een kamer van koophandel inschrijving? Dan kom je in aanmerking om groothandelklant te worden en zo tegen een scherp tarief in te kopen. Lees hier meer over onze groothandel.

Contact

 

Piece of Cake
Plantsoenstraat 15
1441 CW Purmerend
telefoon 0299-427522
IBAN: NL17INGB0002915437 t.n.v. Piece of Cake, Purmerend
BIC: INGBNL2A
BTW-nummer NL807781253B01
KvK Amsterdam 35030662

 

Klantenservice

Bestellingen geplaatst en betaald voor 15.00 uur van dinsdag t.m. zaterdag worden dezelfde dag verzonden.

Heb je een vraag over onze website, winkel of groothandel? Of heb je een vraag over een product dat je bij ons hebt gekocht? Neem dan gerust contact met ons op via info@pieceofcake.nl of telefonisch via 0299-427522. Wij helpen je graag!

Over ons

Wij zijn Aaf en Eva en in september 1999 zijn we deze winkel begonnen. Piece of Cake is een winkel die gespecialiseerd is in alles wat je nodig hebt om te bakken en te versieren.