Klantenservice

Bestellingen geplaatst en betaald voor 15.00 uur van dinsdag t.m. zaterdag worden binnen 2 werkdagen verzonden.

Heb je een vraag over onze website? Of heb je een vraag over een product dat je bij ons hebt aangekocht? Neem dan gerust contact met ons op via info@pieceofcake.nl. Wij helpen je graag!

 

Retourzendingen:

Wij gaan ervan uit dat de zendingen je in uitstekende staat zullen bereiken. Mocht er met de inhoud van het pakket iets mis zijn gegaan verzoeken wij je contact met ons op te nemen via e-mail (info@pieceofcake.nl). 

Piece of Cake accepteert retourzendingen, mits aangemeld en binnen 30 dagen na aflevering teruggestuurd, vergezeld van de originele pakbon en zo mogelijk in de originele verpakking, uitsluitend indien elk artikel in oorspronkelijke, onbeschadigde en ongebruikte staat is, en indien bij de retourzending een brief is gevoegd met het bank/gironummer waarop het aankoopbedrag teruggestort kan worden.

Piece of Cake accepteert geen retourzendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. De kosten voor de retourzending dien je zelf te betalen. Ook draag je zelf het risico van retourzending.

Klachten dienen binnen 24 uur na ontvangst van het pakket bij Piece of Cake gemeld te worden. Hierna heb je 14 dagen de tijd om het pakket te retourneren volgens de bovenstaande regels en aanwijzingen.

Je hebt een "afkoelingsperiode" van 14 dagen om zonder opgaaf van reden je bestelling te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het pakket. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening.
Piece of Cake vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop jij de herroeping meldt. Wij mogen wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot jij aantoont dat je het product hebt teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat je hebt gebruikt, tenzij je instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

 

Formulier Herroepingsrecht

 

Voor meer informatie wijzen wij je naar onze  Algemene voorwaarden.

 

 

Share a piece

  • .

     .

    2018 Copyright Piece of Cake Design