Piece of Cake

De Cupcakedoos en Boltaartjesdoos

 

Wil je thuis een cupcake- of boltaartjesfeestje geven? Huur dan de cupcake doos of de boltaartjes doos van Piece of Cake! In de doos zit alles wat je nodig hebt om cupcakes te bakken en cupcakes of boltaartjes te versieren en natuurlijk ook doosjes om ze in mee naar huis te nemen. Tevens is er een “gebruiksaanwijzing” voor de verschillende onderdelen.
De kosten zijn €60,00 voor de cupcake doos en €80,00 voor de boltaartjes doos. Je hebt de doos dan 3 dagen, d.w.z. 1e dag ophalen, volgende dag feest, 3e dag doos retour. Er zit genoeg in de doos voor 6 personen (1 pak cupcakemix met bakplaten en papieren cupcakevormpjes voor 4 cupcakes of 1 boltaartje per persoon). Per extra persoon komt er €5,00 bij. Sommige onderdelen zullen dan gedeeld moeten worden.
Wij vragen voor de doos een borg van €60,00.  

Na gebruik mag alles ongewassen terug in de doos, wij doen de afwas! Alle eetbare onderdelen hoeven niet mee terug. Na de afwas controleren wij of alles compleet en heel is. Als er iets kapot of niet aanwezig is berekenen we de verkoopsprijs, dit wordt van de borg afgetrokken. Hierna storten wij de borg terug of kun je deze op komen halen.

Wil je een bepaald thema van de cupcake of boltaartjes doos dan is dat mogelijk, bespreek dit wel van tevoren met ons.

 

Als je de Cupcake doos of de Boltaartjes doos wilt huren bel of mail ons dan om een datum vast te leggen (0299-427522 of info@pieceofcake.nl).

Share a piece

Workshop

Workshop en Cursus

Heb jij zin in een leuke workshop of cursus? Kun je geen workshop of cursus vinden in wat jij graag wilt leren? Wij geven workshops op maat: dat wil zeggen dat we een afspraak maken voor wat jij wi…
Meer workshops

Recensies

Rosie's Cakery (Roos de Jong-Kiburg) uit Purmerend

Zoals altijd ben ik weer heel fijn geholpen bij Piece of Cake. Er is altijd tijd voor een gesprek en een goed advies. Ik ga altijd weer met een blij gevoel naar buiten.

Lees meer
  • Groothandel

    Heb je een bedrijf in de taartdecoratie branche en heb je een kamer van koophandel inschrijving? Dan kom je in aanmerking om groothandelklant te worden en zo tegen een scherp tarief in te kopen. Lees hier meer over onze groothandel.

Contact

 

Piece of Cake
Plantsoenstraat 15
1441 CW Purmerend
telefoon 0299-427522
IBAN: NL17INGB0002915437 t.n.v. Piece of Cake, Purmerend
BIC: INGBNL2A
BTW-nummer NL807781253B01
KvK Amsterdam 35030662

 

Klantenservice

Bestellingen geplaatst en betaald voor 15.00 uur van dinsdag t.m. zaterdag worden dezelfde dag verzonden.

Heb je een vraag over onze website, winkel of groothandel? Of heb je een vraag over een product dat je bij ons hebt gekocht? Neem dan gerust contact met ons op via info@pieceofcake.nl of telefonisch via 0299-427522. Wij helpen je graag!

Over ons

Wij zijn Aaf en Eva en in september 1999 zijn we deze winkel begonnen. Piece of Cake is een winkel die gespecialiseerd is in alles wat je nodig hebt om te bakken en te versieren.