ProFroster

[85]

Smeer je taarten superstrak af met dit handige hulpmiddel. 

Gebruiksaanwijzing: begin met een strakke taart die al een crumb coat heeft en circa 30 minuten in de koelkast heeft gestaan. Hoe harder de coat is hoe beter. Breng een dikke laag icing (botercreme, ganache, andere frosting) aan op de boven- en zijkant van de taart. Let op dat er vooral aan de bovenkant genoeg icing zit. Zet de basis van de profroster tegen de zijkant van het onderbord waar je taart op staat en maak de bovenkant van de profroster op maat voor de taart (de reden om de profroster tegen het onderbord te zetten is dat het bord altijd iets groter is dan de taart, dit geeft je genoeg ruimte voor de icing en zorgt dat de bovenkant van de icing even dik is als de onderkant). Let op dat de pennetjes van de dwarsbalk in de gaatjes van het handvat klikken. Zet de profroster tegen de taart aan en houd stil terwijl je de taart op de draaitafel ronddraait. Als je 1 x rond bent gegaan vul je alle gaten weer in met icing en herhaalt dit tot je taart mooi strak is. Het kan zijn dat je dit meerdere keren moet doen voor een mooi resultaat. Maak de bovenkant van de taart glad met een paletmes. Hoe scherp je rand is hangt af van de dikte van je icing, hoe dikker deze is hoe scherper de rand zal zijn. 

Voor een instructievideo klik hier.

Hoe zet je de profroster in elkaar? 

1. het linker gedeelte is het handvat en het rechter de dwarsbalk voor de bovenkant van de taart.

2. duw met je duim het deel met de gaten op de dwarsbalk open.

3. terwijl je dit open duwt zet je de dwarsbalk op de bovenkant van het handvat. 

4. laat de pins van het handvat in de gaten van de dwarsbalk vallen op de gewenste hoogte. Controleer dat de dwarsbalk goed vastgeklikt zit. Zet de dwarsbalk altijd vanaf de bovenkant op het handvat, je kunt anders het apparaat beschadigen.

Profrosterstill_1.jpg

Profrosterstill_2.jpg

Profrosterstill_4.jpg

Profrosterstill_5.jpg

€ 38,95Verzendkosten bij verzending in Nederland zijn € 6,50 (vanaf €40,- gratis)

Share a piece

Workshop

Workshop en Cursus

Heb jij zin in een leuke workshop of cursus? Kun je geen workshop of cursus vinden in wat jij graag wilt leren? Wij geven workshops op maat: dat wil zeggen dat we een afspraak maken voor wat jij wi…
Meer workshops

Recensies

Petra uit Purmerend

Normaal loop ik altijd gewoon de winkel binnen en snuffel lekker rond of grijp snel wat ik nodig heb. Nu omdat ik in het gips zit voor het eerst online besteld. Wat een service: het werd gewoon even langs mn huis gebracht!

Lees meer
  • Groothandel

    Heb je een bedrijf in de taartdecoratie branche en heb je een kamer van koophandel inschrijving? Dan kom je in aanmerking om groothandelklant te worden en zo tegen een scherp tarief in te kopen. Lees hier meer over onze groothandel.

Contact

 

Piece of Cake
Plantsoenstraat 15
1441 CW Purmerend
telefoon 0299-427522
IBAN: NL17INGB0002915437 t.n.v. Piece of Cake, Purmerend
BIC: INGBNL2A
BTW-nummer NL807781253B01
KvK Amsterdam 35030662

 

Klantenservice

Bestellingen geplaatst en betaald voor 15.00 uur van dinsdag t.m. zaterdag worden dezelfde dag verzonden.

Heb je een vraag over onze website, winkel of groothandel? Of heb je een vraag over een product dat je bij ons hebt gekocht? Neem dan gerust contact met ons op via info@pieceofcake.nl of telefonisch via 0299-427522. Wij helpen je graag!

Over ons

Wij zijn Aaf en Eva en in september 1999 zijn we deze winkel begonnen. Piece of Cake is een winkel die gespecialiseerd is in alles wat je nodig hebt om te bakken en te versieren.